Všestranný kancelářský nábytek za lidovou cenu? To je Impress

Při zařizování pracoviště vás čeká řada rozhodnutí. Důležitým faktorem u výběru kancelářského nábytku bude samozřejmě i rozpočet. Pojďme si představit nábytek Impress, který patří k nejvýhodnějším možnostem v naší nabídce.

Dostaňte z prostoru maximum

Příznivá cena rozhodně není jedinou předností nábytkové řady Impress. Díky jednoduchému designu a široké nabídce prvků snadno využijete celou místnost, ať už má jakoukoli velikost a tvar. Oproti designérským řadám je tedy Impress nejen levnější, ale v mnohém také praktičtější – ideální do administrativních kanceláří.

Všechny prvky nabízíme v dezénech javoru, tmavého ořechu a hrušky, některé navíc i v bílém laku.

Stoly pro každou příležitost

Na rozdíl od většiny nábytkových řad začínají kancelářské stoly Impress už na šířce 80 cm, takže se uplatní i v té nejmenší kanceláři nebo pracovně. U většiny velikostí máte na výběr mezi klasickou dřevěnou podnoží a moderněji vyhlížejícími kovovými nohami.

V obou případech můžete sáhnout po rohových variantách, jejichž využití se nemusí omezovat jen na rohy místnosti. Vytvořte třeba dvě pracovní místa zkombinováním levého a pravého rohového stolu.

Do zasedacích místností doporučujeme konferenční a jednací stoly. Ty jsou rozměrnější a navržené k pohodlnému sezení na všech stranách.

Ani tím ale vaše možnosti nekončí – řada Impress nabízí i několik skládacích stolů, které oceníte zejména tam, kde se často mění počet přítomných osob. Ukázkové využití naleznou třeba v kulturním centru, kde jednou pořádáte raut nebo konferenci, jindy zase taneční ples. Manipulace je velmi jednoduchá a ve složené podobě stoly zaberou minimum místa.

Kontejnery – vše potřebné vždy po ruce

Zásuvkové kontejnery jsou neodmyslitelnou součástí kancelářského nábytku, představují totiž uzamykatelný úložný prostor, který můžete mít vždy na dosah. I tyto prvky vám řada Impress nabídne hned v několika variantách.

Tou první jsou pojízdné kontejnery, které úhledně „zaparkujete“ pod stůl, takže v místnosti nezaberou žádné místo navíc. Jejich potenciální nevýhodou je o něco menší kapacita a skutečnost, že pod užším stolem vám mohou trošku překážet.

Druhou možnost představují přístavné kontejnery. Ty svou výškou a hloubkou odpovídají stolům, takže toho do nich jednak více uložíte, jednak vám zvětší pracovní plochu. To platí doslova dvojnásob pro modely s rozšířenou deskou (ta může přesahovat buď doleva, nebo doprava – záleží jen na montáži). V kombinaci s rohovým stolem takový kontejner vytvoří celé zákoutí, kde budete mít dost místa na vše, co při práci potřebujete.

V případě přístavných kontejnerů určitě věnujte pozornost rozměrům – kancelářské stoly Impress totiž mají rozdílnou výšku v závislosti na typu podnože. K celodřevěnému stolu sáhněte po 76cm kontejneru, k modelu na kovové podnoži pak zvolte 73 cm.

Skříně na tisíc způsobů

Na spoustě pracovišť je ale potřeba úložného prostoru více. Ať už hledáte šatník, archivační skříně nebo třeba elegantní vitrínu na dekorativní drobnosti, i tentokrát máte u nábytku Impress z čeho vybírat.

Kombinujte podle potřeb

Rozměry jednotlivých skříní jsou navrženy tak, aby je bylo snadné libovolně kombinovat. Stačí si vybrat ze tří výšek – 80, 119,6, nebo 190 cm. Všechny prvky mají rektifikační nožky, kterými nábytku zajistíte stabilitu i v případě, že podlaha není dokonale rovná, a vyladíte úroveň horních desek. Hloubka je téměř u všech prvků jednotná (37 cm), aby vše úhledně lícovalo. Posledním rozměrem je šířka, která začíná už na 37 cm, takže bez problému najdete úložné řešení i pro tu nejmenší kancelář.

Výjimkou z uvedených jednotných rozměrů je tato skříň, která výškou a hloubkou odpovídá stolům s dřevěnou podnoží. Využijete ji tedy podobně jako přístavný kontejner. Navíc si do ní můžete pořídit niku, která polici rozdělí na 9 buněk o rozměrech tak akorát na štosy papíru formátu A4 – skvělé řešení pro uchovávání fyzické korespondence a dokumentů.

Abyste měli v papírování pořádek

K uskladnění většího množství šanonů, složek a dalších tiskovin zvolte archivační skříně Praktik, které svou konstrukcí a nabízenými dezény odpovídají kancelářskému nábytku Impress.

Opět si vyberete z řady rozměrů, které jsou navrženy pro co nejvšestrannější využití. Pak už je jen na vás, zda nejlépe využijete obyčejné police, lístkovnice, kombinaci obojího, nebo třeba šatní skříňku s uzamykatelnými dvířky.

I na detailech záleží

Kancelářské stoly a skříně vytvoří solidní základ, se kterým už byste si dost možná vystačili, proč si ale nábytek nepřizpůsobit ještě více?

Doplňky ke skříním

O nikách už jsme se zmínili dříve, nábytek Impress ale nabízí i další možnosti, jak úložný prostor přizpůsobit vašim představám a požadavkům.

Některé skříně jsou vybaveny dvířky už od výroby, k většině ostatních si je pak lze dokoupit. Na rozdíl od kontejnerů skříně Impress (s výjimkou řady Praktik) nejsou uzamykatelné, pokud ale jejich obsah potřebujete zabezpečit, můžete si ke dvířkům pořídit i zámek.

Ještě praktičtější stoly

Pracovní plochu si zase rozšíříte spojovacími a zakončovacími prvky (těm někdy říkáme také jednací prvky či přísedy). Svým kulatým tvarem nabourají fádnost pravých úhlů a vytvoří třeba místo k sezení pro klienta, případně elegantně propojí dva stoly do tvaru L.

A protože se kancelářská práce v 21. století už takřka neobejde bez počítače, nabízí nábytek Impress ještě výsuvnou desku na klávesnici a podstavce pod samotný počítač.

Obraťte se na nás

Široká nabídka prvků znamená více možností, o to obtížnější ale může být vybrat ty skutečně optimální. My jsme odhodláni vám s tím pomoci – na všechny dotazy vám odpovíme na infolince, a pokud to chcete úplně bez starostí, vypracujeme vám 3D vizualizaci kanceláře! V případě následné realizace ji máte v ceně nábytku. Tak s námi pojďte vsadit na Impress – chytré a dostupné řešení pro každou kancelář.