Domovní číslo /, RN.100LV, strukturované, antracit""

Kód: 10310751
313 Kč 259 Kč bez DPH
Odesíláme do 26. 4. 2024 (>20 ks)
Možnosti doručení

Hliníkové domovní číslo (znak) /", 3D provedení se strukturovaným povrchem, rozměry 10 × 7 × 1,4 cm (výška × délka × hloubka)

"

Detailní informace

Detailní popis produktu

Domovní číslo "/", RN.100LV, strukturované

Domovní číslo (znak) "/" využijete při identifikaci objektů - jako součást popisného čísla na fasádě domu, firmy či jiných budov. Je vyrobené z hliníku a má strukturovaný povrch v barvě matného antracitu. Všechna čísla a znaky z této řady mají stejnou výšku i tloušťku. Poskládáte si tak popisné a orientační číslo v jednom stylu.

Montáž tohoto domovního čísla je možná 3 způsoby - nalepením, přibitím či přivrtáním.

Číslo můžete nalepit pomocí oboustranné lepicí pásky na fasádu. Výhodou tohoto typu montáže je jednoduchost a přesnost. Nebo jej můžete přivrtat - našroubujete svorníky do čísel, vyvrtáte 2 otvory do zdiva a vložíte hmoždinky. V tomto případě je výhodou pevná montáž. Třetí možností je přibití čísel. Našroubujete hřeb se závitem do čísla a pomocí gumové nebo dřevěné paličky přibijete číslo na příslušnou plochu.

Balení obsahuje oboustrannou lepicí pásku, 2 ks hmoždinek, 2 ks svorníků s matkou a 2 ks hřebu. Vše máte tedy předem připravené pro všechny možnosti montáže.

Doplňkové parametry

Kategorie: Domovní čísla
Hmotnost: 0.2 kg
Barva: antracit
Záruka: 5 let
Délka: 7 cm
Hloubka: 1,4 cm
Výška: 10 cm
Materiál: hliník
Provedení čísla: trojrozměrné
Způsob montáže: lepení, vrtání, přibití
barva: antracit
nazev:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: