Vazač Renz Combinette, bílá

Kód: 10700118
14 519 Kč 11 999 Kč bez DPH
Odesíláme 25. 4. 2024 (3 ks)
Možnosti doručení

Rozměry 49 × 36 × 9 cm (délka × šířka × výška), kroužkový vazač, děrovací kapacita 22 listů (80 g papíru), max. rozměr hřbetu 51 mm, ruční pohon

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kroužkový vazač Renz Combinette

Kroužkový vazač Renz Combinette s ručním pohonem nalezne své uplatnění především v kancelářích a menších copycentrech jako nástroj pro komfortní vázání papírových dokumentů. Vhodný je zejména pro intenzivní a často opakované vázání dokumentů a písemností.

Disponuje zároveň děrovacím mechanismem, nemusíte mít tedy předem nachystaný děrovaný dokument. Sami si můžete navíc nastavit vzdálenost děrovaných otvorů od okraje listiny. Nespornou předností oproti ostatním modelům je možnost vytvoření menších svazků formátu A5.

Obsluhu zvládnete levou zadní

Obsluha stroje je velmi jednoduchá, hravě ji zvládne i začátečník. Srovnejte materiál určený k děrování , vložte jej do děrovacího vstupu a posuňte jej k příslušnému dorazu. Dbejte na to, aby byl papír vložený rovně. Maximální kapacita pro děrování je 22 listů 80gramového papíru najednou. Pro pohodlné děrování doporučujeme vkládat 15 listů papíru. Nyní můžete stlačením páky děrovat. Po skončení děrování vraťte páku vždy do výchozí polohy.

V případě, že je množství listů větší než kapacita děrování, postup několikrát opakujte. Vyděrované listy vždy odeberte a připravte do plastového hřbetu. Pro umístění hřbetu zatlačte vazací páku směrem dozadu. Je potřeba vynaložit větší sílu. Páka musí být až na dorazu, jinak nebude možné vložit plastový hřbet. Ten vložte následně tak, aby kroužky směřovaly k obsluze. Prostřednictvím vazací páky jej rozevřete. Umístěte do hřbetu děrovaný dokument. Vracením vazací páky do původní polohy se plastový hřbet uzavře. Odeberte vazbu.


Jaké jsou jeho přednosti?

  • Robustní konstrukce pro intenzivní používání
  • Děrovací mechanismus
  • Bezchybná perforace papíru
  • Ruční pohon
  • Vkládání děrovaných listů shora
  • Vhodný pro vazbu do plastových hřebenů
  • Kapacita děrování až 22 listů papíru (80 g)
  • Kapacita vazby až 500 listů papíru (80 g)
  • Maximální rozměr hřbetu 51 mm

Renz Combinette


Doplňkové parametry

Kategorie: Kroužkové vazače
Hmotnost: 11.8 kg
Barva: bílá
Záruka: 5 let
Délka: 49 cm
Šířka: 36 cm
Výška: 9 cm
Kapacita děrování (papír 80 g/m2): 22 listů
Kapacita vazby (papír 80 g/m2): 500 listů
Pohon: ruční
Typ hřbetů: plastové
Uzpůsobeno pro formát: A4
barva: bílá
nazev:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: