Vazač iWire 21, bílá / černá

Kód: 10700122
7 259 Kč 5 999 Kč bez DPH
Odesíláme 23. 4. 2024 (11 ks)
Možnosti doručení

Rozměry 42,5 × 31 × 9 cm (délka × šířka × výška), kroužkový vazač, děrovací kapacita 14 listů (80 g papíru), rozměr děr 3,5 × 5,5 mm, max. rozměr hřbetu 32 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kroužkový vazač iWire 21

Kroužkový vazač iWire 21 na ruční pohon je skvělým pomocníkem do kanceláře pro děrování a vázání dokumentů. Je vhodný pro příležitostné používání. Listiny váže do kovový hřbetů, které se vyznačují pevností a dlouhou životností. Zásluhou promyšlené konstrukce se s ním pracuje velmi pohodlně. Široký půdorys stroje zajistí skvělou stabilitu při práci.

Děruje otvory velikosti 3,5 × 5,5 mm, přičemž do papíru formátu A4 vyděruje celkem 23 děr. Maximální počet papíru, které můžete najednou vložit do stroje pro děrování, je 14. Jednoduchou obsluhu vám navíc zpříjemní ergonomická rukojeť společné páky pro vázání a děrování. Pomocí měřítka zjistíte tloušťku vazby, což vám ulehčí výběr správného průměru kovového hřbetu. Díky praktickým rozměrům se s přístrojem jednoduše manipuluje a je snadno skladovatelný.

Obsluhu zvládnete levou zadní

Obsluha stroje je velmi jednoduchá, hravě ji zvládne i začátečník. Podle velikosti stohu papíru, který chcete děrovat, zjistěte požadovaný průměr vazacího hřbetu. Ten poté nastavte na vazači. Následně vyberte správný vystředěný okraj děrovaného papíru. Zajistěte hřbet ve stroji a postupně děrujte a vkládejde listy po menších dávkách.

Doporučujeme děrovat najednou maximálně 14 listů papíru, abyste nepřetížili stroj. Při děrování a následném vkládání listů do hřbetu dbejte na to, aby poslední list svazku byl vkládán vždy jako první. Kompletně naděrovaný a nasunutý svazek na hřbetu vložte do uvavírací štěrbiny a uzavřete. Nyní můžete svazek vyjmout a zkontrolovat, zda je hřbet řádně uzavřen.


Jaké jsou jeho přednosti?

  • Snadná obsluha a manipulace
  • Děrovací mechanismus
  • Velikost děrovaných otvorů 3,5 × 5,5 mm
  • Bezchybná perforace papíru
  • Ruční pohon
  • Měřítko tloušťky hřbetu
  • Vhodný pro vazbu do kovových hřebenů
  • Kapacita děrování až 14 listů papíru (80 g)
  • Kapacita vazby až 280 listů papíru (80 g)
  • Maximální průměr hřbetu 32 mm

iWire 21


Doplňkové parametry

Kategorie: Kroužkové vazače
Hmotnost: 9 kg
Barva: černá, bílá
Záruka: 5 let
Délka: 42,5 cm
Šířka: 31 cm
Výška: 9 cm
Kapacita děrování (papír 80 g/m2): 14 listů
Kapacita vazby (papír 80 g/m2): 280 listů
Pohon: ruční
Typ hřbetů: kovové
Uzpůsobeno pro formát: A4
barva: bílá / černá
nazev:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: