Skartovač EBA Shredcat 8285 Auto C, bílá

Kód: 10700309
19 359 Kč 15 999 Kč bez DPH
Odesíláme 25. 4. 2024 (5 ks)
Možnosti doručení

Rozměry 47 × 38 × 70,5 cm (šířka × hloubka × výška), do velké kanceláře, kapacita skartace až 350 listů, objem koše 53 l, křížový řez, bezpečnostní stupeň P-4

Detailní informace

Detailní popis produktu

Skartovač EBA Shredcat 8285 Auto C

Každý bezpochyby zná aktuálně nejucelenější soubor pravidel na ochranu osobních dat na světě GDPR. Týká se naprosto každého subjektu, který zpracovává osobní údaje svých zaměstnanců, zákazníků, klientů či dodavatelů. Veškeré nepotřebné dokumenty s osobními daty je třeba neúprosně zlikvidovat. Házení papírů do krbové římsy je již naštěstí dávno za zenitem, a proto výběr skartovače je nezbytnou investicí nejen v kancelářích ale i domácnostech.

Skartovač EBA Shredcat 8285 Auto C se svým elegantním designem skvěle vyjímá ve velkých kancelářích. I přes svou 20 kg hmotnost se s ním téměř bez námahy manipuluje. Skartovač disponuje 4 spodními kolečky, z něhož 2 jsou s aretací. Díky jeho tichému, silnému a energeticky úspornému motoru se nemusíte obávat, že budete během skartace rušeni.

Jeho předností je automatický podavač, díky kterému se o proces skartování postará zcela sám. Pomocí optického senzoru dochází k jeho automatickému startu a pozastavení. Pokud dojde k naplnění koše, činnost skartovače taktéž sám od sebe vypne. V případě nečinnosti dochází k automatickému přepnutí režimu EcoMode s nulovým odběrem energie.


S čím vším si hravě poradí?

Skartovač EBA Shredcat 8285 Auto C zpracuje najednou až 5 listů papíru (A4/80 g), které si bere ze zásobníku. Díky tomu je jeho obsluha výjimečně rychlá. Šířka vstupu činí 220 cm, je tedy ideální pro dokumenty formátu A4 a menší.

Využijete jej zejména ke skartování papírů, poradí si však i s kreditními kartami, kancelářskými sponkami, svorkami a CD/DVD nosiči. Oddělené vstupy a koše usnadňují následné oddělení skartovaného odpadu.


Nezůstanou dokumenty po skartaci čitelné?

Skartovací mechanismus tohoto skartovače řeže dokumenty pomocí křížového řezu, který patří mezi nejoblíbenější a nejvíce používané typy řezů u skartovačů.

Přístroj papír řeže úhlopříčně z obou rohů. Z jednoho listu formátu A4 vytvoří nespočet malinkých částic velikosti 4 × 10 mm, které jsou opravdu těžce čitelné. Zařízení poskytuje střední stupeň ochrany P-4, která je vhodná pro skartaci tajných dokumentů.

Navíc můžete použít možnost uzamčení skartovaných dokumentů vložením čtyřmístného PIN kódu. Čímž prakticky znemožníte, aby se kdokoli jiný ke skartovanému obsahu dostal.


Údržbu zvládnete levou zadní

Obsluha i údržba přístroje vám nezabere více než 5 minut. Stačí vysunout koš na odřezky z přední strany stroje a obsah vysypat do odpadkového koše.

Kapacita této nádoby je 53 l a zásluhou křížového řezu chvilku potrvá, než se kompletně zaplní. Orientační objem skartovaných listů formátu A4 je 850 ks. Navíc se můžete o stavu koše kdykoliv sami přesvědčit pomocí průhledného okénka umístěného ve středu skartovače. A nebo vám jeho přeplnění oznámí sám informační panel skartovače.

Správnou údržbou docílíte lepšího výkonu a prodloužíte životnost skartovače. Olej ke skartovacím strojům uchrání skartovací stroj před tvorbou usazenin na řezacím válci, proto při objednávce nezapomeňte navštívit příslušenství ke skartovačům.


Hlavní přednosti skartovače

  • Vhodný do velké kanceláře

  • 4 praktická kolečka pro snadný pojezd

  • Poradí si se sponkami, kreditkami i CD/DVD nosiči

  • Najednou zpracuje až 5 listů (A4/80 g)

  • Elektronické uzamčení skartovaných dokumentů vložením čtyřmístného PIN kódu

  • Úroveň ochrany P-4

  • Automaticky skartuje až 150 volných listů ze zásobníku

  • Praktický koš s průhledným okénkem

  • Údržbu uživatel zvládnete do 5 minut

Doplňkové parametry

Kategorie: Skartovače
Hmotnost: 20 kg
Barva: bílá
Záruka: 5 let
Šířka: 47 cm
Hloubka: 38 cm
Výška: 70,5 cm
Bezpečnostní stupeň DIN: P-4
Kapacita koše: 53 l
Kapacita skartace (A4/70g): 350 listy/ů
Připraveno pro GDPR: ano
Skartuje: obyčejný papír, papír se svorkami, papír se sponkou, kreditní karty, CD/DVD
Šířka vstupu: 220 mm
Typ řezu: křížový řez
Typ skartovače: Do velké kanceláře
barva: bílá
nazev:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: