Skartovač EBA Shredcat 8280 Auto C, bílá

Kód: 10700308
14 761 Kč 12 199 Kč bez DPH
Odesíláme 23. 4. 2024 (3 ks)
Možnosti doručení

Rozměry 44,4 × 36 × 52 cm (šířka × hloubka × výška), do středně velké kanceláře, kapacita skartace až 150 listů, objem koše 30 l, křížový řez, stupeň bezpečnosti P-4, hmotnost 14,5 kg

Detailní informace

Detailní popis produktu

Skartovač EBA Shredcat 8280 Auto C

Každý bezpochyby zná aktuálně nejucelenější soubor pravidel na ochranu osobních dat na světě GDPR. Týká se naprosto každého subjektu, který zpracovává osobní údaje svých zaměstnanců, zákazníků, klientů či dodavatelů. Veškeré nepotřebné dokumenty s osobními daty je třeba neúprosně zlikvidovat. Házení papírů do krbové římsy je již naštěstí dávno za zenitem, a proto výběr skartovače je nezbytnou investicí nejen v kancelářích ale i domácnostech.

Skartovač EBA Shredcat 8280 Auto C se svým moderním vzhledem skvěle vyjímá ve středně velkých kancelářích. Svými rozměry nezabírá v prostoru tolik místa a se čtyřmi spodními kolečky se s ním bez námahy manipuluje. Díky jeho tichému, silnému a energeticky úspornému motoru se nemusíte obávat, že budete během skartace rušeni.

Jeho předností je automatický podavač, díky kterému se o proces skartování postará zcela sám. Pomocí optického senzoru dochází k jeho automatickému startu a pozastavení. Pokud dojde k naplnění koše, činnost skartovače taktéž automaticky vypne. V případě nečinnosti dochází k automatickému přepnutí režimu EcoMode s nulovým odběrem energie.


S čím si hravě poradí

Skartovač EBA Shredcat 8280 Auto C zpracuje najednou až 5 listů papíru (A4/80 g), které si bere ze zásobníku. Díky tomu je jeho obsluha výjimečně rychlá. Šířka vstupu činí 220 cm, je tedy ideální pro dokumenty formátu A4 a menší.

Využijete jej zejména ke skartování papírů, poradí si však i s kreditními kartami, kancelářskými sponkami, svorkami a CD/DVD nosiči. Oddělené vstupy a koše usnadňují následné oddělení skartovaného odpadu.


Nezůstanou dokumenty po skartaci čitelné?

Skartovací mechanismus tohoto skartovače řeže dokumenty pomocí křížového řezu, který patří mezi nejoblíbenější a nejvíce používané typy řezů u skartovačů.

Přístroj papír řeže úhlopříčně z obou rohů. Z jednoho listu formátu A4 vytvoří nespočet malinkých částic velikosti 4 × 10 mm, které jsou opravdu těžce čitelné. Zařízení poskytuje střední stupeň ochrany P-4, která je vhodná pro skartaci tajných dokumentů.


Údržbu zvládnete levou zadní

Obsluha i údržba přístroje vám nezabere více než 5 minut. Stačí vyjmout nádobku na odřezky ze skříňky a její obsah vysypat do odpadkového koše.

Kapacita této nádoby je 30 l a zásluhou křížového řezu chvilku potrvá, než se kompletně zaplní. Navíc se můžete o stavu koše kdykoliv sami přesvědčit pomocí průhledného okénka umístěného ve středu skartovače. A nebo vám jeho přeplnění oznámí sám informační panel skartovače.

Správnou údržbou docílíte lepšího výkonu a prodloužíte životnost skartovače. Olej ke skartovacím strojům uchrání skartovací stroj před tvorbou usazenin na řezacím válci, proto při objednávce nezapomeňte navštívit příslušenství ke skartovačům.


Hlavní přednosti skartovače

  • Úroveň ochrany P-4
  • Najednou zpracuje až 5 listů (A4/80 g)
  • Snadná manipulace
  • Vhodný do středně velké kanceláře
  • Poradí si se sponkami, kreditkami i CD/DVD nosiči
  • Dokumenty se stanou nečitelnými
  • Údržbu zvládnete hravě do 5 minut

Doplňkové parametry

Kategorie: Skartovače
Hmotnost: 14.5 kg
Barva: bílá
Záruka: 5 let
Šířka: 44,4 cm
Hloubka: 36 cm
Výška: 52 cm
Bezpečnostní stupeň DIN: P-4
Kapacita koše: 30 l
Kapacita skartace (A4/70g): 150 listy/ů
Připraveno pro GDPR: ano
Skartuje: obyčejný papír, papír se svorkami, papír se sponkou, kreditní karty, CD/DVD
Šířka vstupu: 220 mm
Typ řezu: křížový řez
Typ skartovače: Do středně velké kanceláře
barva: bílá
nazev:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: